Definitieve vertrek datum
Door: Niek
19 Januari 2006 | Nederland, ettenleur
De definitieve vertrekdatum is vrijdag 24 februari. We hebben de vlucht vanuit Dusseldorf met Germania express richting Moskou van 10.00uur 's ochtends. We komen dan om 15.30uur in Moskou aan op vlieghaven Domodedovo. We hopen dat we in Moskou bij een vriend van een Russische collega van Niek kunnen verblijven...zo niet dan wordt het een hostel.
De terugvlucht is trouwens ook al geboekt. We vliegen 2 juni om 02.00 's morgens terug vanuit New Dehli (India) en komen in de ochtend aan in Amsterdam na een tussenstop in Londen. Op tijd voor het WK voetbal dus!
We hebben er zin an!
We hebben er zin an!
23 Februari 2006 - 14:53
Margriet:
Hee, mannen, ik wens jullie een fantastische reis en vooral veel plezier samen. Niek, niet ziek worden! Tjee, wat een gave site hebben jullie gemaakt! Ik zal er vaak op kijken. Houdoe!!